Main hero image

Vores drømme er ikke tilfældige

18. juni 2024

Hvad er det rigtige liv? Hvad er normalt? Hvad tænker andre om mig og mine valg? Alle sammen spørgsmål vi nok alle ofte stiller os selv. Men sjældent tør vi nok mærke rigtigt efter, hvordan vi virkelig selv gerne ville leve vores liv, og endnu sjældnere tør vi faktisk agere herpå. Men hvad sker der når vi rent faktisk tør.

Se eller lyt med når Human Design Master og Business Mentor Mali Noel fortæller om sin egen rejse ind i det "almindelige liv" med det "rigtige" arbejde, mand, hus, barn og bil, og om hvordan det langsomt gjorde hun ikke længere kunne mærke sig selv, og følte hun var fanget i et hamsterhjul.

Mali fortæller om sit møde med Human Design, og hvordan det ændrede hendes liv radikalt, da hun fik øjnene op for hvem hun virkelig var, hvor hendes energi strømmede fra, og hvordan hun kunne leve sit liv i kontakt med sit sande jeg. Dette blev et livsændrede møde for Mali, og hun har sidenhen formået at leve sit liv ud fra sin energi type, og har kun følt sig friere, lykkeligere, og mere i kontakt med sig selv fra den dag hun gjorde.

Det er en inspirerende fortælling om at turde mærke sig selv, sin autenticitet og modet til at leve ud fra egen energi. Om ikke at leve i frygt for hvad livet bringer, men at leve så meget i forbindelse med sig selv, at man kan være til stede i det liv som er, og som man selv har drømt og sidenhen været med til at skabe.