Main hero image

For at hjælpe dig selv, skal du kende dig selv

24. februar 2023

Hvad er dine mål i livet, og hvem skal du være for at opnå dem?

Lyt med når serie iværksætter Mike Radoor, grundlægger af Miinto, Ocast, Playbookapp, fortæller om egne erfaringer med stress og angst, og hvilke tiltag han har gjort for at leve et bedre liv både fysisk og mentalt.

Mike fortæller om hvordan man kan ændre de vaner der står i vejen for én, og hvordan nye vaner hjælper en med at opnå det liv man drømmer om. Mike Radoor har haft stress og angst tæt inde på livet, da han farede derudaf med 120 km/t. Han mærkede hvordan hans krop sagde fra, og han var tvunget til at lytte til den, for ikke at gå ned med et brag.

Mike vidste han havde brug for støtte til sin proces, og fik bl.a. hjælp gennem intenst meditationsforløb hos Jesper Westmark og også metekognitiv terapi, for at rydde op i tanker og følelser, og starte et nyt liv som et mere helt menneske.

Igennem sin virksomhed M:E:R:E, arbejder Mike i dag benhårdt på at hjælpe flere med at få nye vaner til at leve deres drømmeliv, samtidig med at han fortsætter sin egen positive udvikling mod at leve et bedre liv med fokus på både sit fysiske og mentale helbred.