Main hero image

Det er bare kroppen der tager skraldet

14. maj 2024

Hvad hvis mange af dyder vi burde praktisere, for at leve mindre stressfyldt og i mere balance med os selv, var nogle som allerede eksisterede, men vi har glemt på vejen? Hvordan finder vi ind til kernen i os selv, leder fra hjertet, finder styrken i os selv og lever så autentiske som muligt?

Se eller lyt med når Fysioterapeut Michael Schjerling fortæller om en voldsom start på livet, født af en 14 årig, bortadopteret, og en følelse af at være lille og svag, og ude af stand til at stå imod hvad livet bød på.

En start der fik ham til at starte en rejse på at blive den stærkeste han kunne blive. Dette fik ham til at søge uddannelse i Japan, hvor gamle livsfilosofier udviklede af ninjaer, som skulle ændre hele hans liv og stadig gør idag. Med et fundament i fysioterapiens viden om kroppen, arbejder Michael idag med årsagsfokuseret tilgang til behandling af kroppen. En mere holistisk tilgang, hvor det handler om at finde en til roden af ens smerter, stedet for kun at kigge på den fysiske smerte.

Herudover underviser Michael i Meditation, Vejrtrækning og Qi Gong, som han mener er nogle af de stærkeste værktøjer til at finde roen og glæden i sig selv og til livet.